Asunto- ja matkailuauton vuokraus Vantaa

Tarjoamme matkailuautojen huolettomat vuokrauspalvelut Vantaalla. Opastamme sinua auton käyttöönotossa sekä kaikissa ajoneuvon yksityiskohdissa ja hienouksissa, jotta saat matkastasi kaiken mahdollisen irti ja pääset kokemaan uusia seikkailuja.

Lomalle vuokratulla asuntoautolla

Matkailuautolla lomaillessa voi tutustua helposti uusiin paikkoihin ja viettää yösi missä haluat. Et ole sidottu mihinkään aikatauluihin tai varauksiin, ja voit muuttaa suunnitelmiasi hetken mielijohteesta. Asuntoautolla kun voit milloin vaan lähteä uusille reiteille etsit sitten aitoja luontokokemuksia, tallaamattomia polkuja, uusia kaupunkielämyksiä, kalapaikkoja tai vaikka vain komeita näköaloja. Vuokraamalla asuntoauton pääset seikkailujen äärelle helposti ja vaivattomasti näin päästen kokemaan uusia elämyksiä juuri sinulle luonteenomaisella tavalla.

lomalle matkailuautolla

Matkailuauton vuokraus sopii monenlaiseen lomanviettoon

Matkailuauton vuokraus on toimiva vaihtoehto lähes kaikenlaisille lomaille, sillä sopivia reissuvaihtoehtoja löytyy niin perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille. Asuntoauto sopii niin rantalomille kuin kaupunkimatkailuun tai vauhdikkaisiin aktiivilomiin. Voit valmistaa spontaanisti illallista auringonlaskussa meren rannalla tai nukahtaa metsän tuoksun tulviessa ikkunasta tai nauttia rattoisasta leirintäalue elämästä, jossa voi tavata uusia ihmisiä iltanuotiolla. Mikä vain sopii sinulle parhaiten.

Matkatavarat mukavasti paikallaan

Kaikki matkalla tarvitsemasi vaatteet ja varusteet kulkevat helposti mukana omilla paikoillaan, eikä jatkuvasti toistuvalle tavaroiden pakkaamiselle ja purkamiselle ole tarvetta. Matkailuauton monipuoliset säilytystilat auttavat sinua pitämään paikat siistinä ja tavarat löytyvät nopeasti. Joskus on mukavaa asettua leirintäalueen palveluiden ääreen, mutta omavaraisena voit myös yöpyä luonnon helmassa jokamiehenoikeuden turvin. Matkailuautossa kuljetat myös vaivattomasti harrastusvälineet, polkupyörät ja lasten lelut sekä muut tarvikkeet, eikä sinun tarvitse tehdä koskaan kompromisseja tärkeistä matkatavaroista tilanpuutteen vuoksi.

Asuntoauton vuokraus on perhematkailua parhaimmillaan

Asuntoauton vuokraus on oiva tapa päästä tutustumaan kotimaahan, tai vaikkapa Keski-Eurooppaan aivan uudella tavalla. Mikä olisikaan hauskempaa kuin lähteä perheen kanssa kokemaan uusia elämyksiä matkailuautolla? Ajomatkan aikana voi esimerkiksi pelailla pöydän ääressä ja jos nälkä yIlättää, niin jääkaapista voi helposti ottaa välipalaa tai laittaa maukkaan päivällinen. Asuntoauto on täysin omavarainen tapa matkustaa, sillä siitä löytyy myös WC, suihku, jääkaappi ja hella.

Mieluisan yöpymispaikan löydyttyä koko porukka voi lähteä seikkailemaan uuteen ympäristöön. Päivän päätteeksi ei tarvitse rämpiä telttaan ja asettua uutten mökkiin, vaan saatte kaivattua lepoa käpertymällä jo tutuksi tulleeseen sänkyyn. Pidemmälläkään reissulla ei pääse iskemään koti-ikävä, koska matkailuauto toimii lomakotina ja rakkaat ihmiset ovat mukana.

matkailuauton vuokraus perheelle

Matkailuauto on sopii myös aktiiviharrastajalle

Matkailuauto on helppo yhdistää omiin harrastuksiin ja suunnitella ajoreitti esimerkiksi kalastuksen, golfin, vaelluksen tai vaikkapa kulttuurimatkailun ympärille. Harrastamaan pääsee kohtuullisella budjetilla, koska matkailuauton vuokraus on helppoa, eikä se vaadi suurta sijoitusta kuten oman matkailuauton ostaminen.

Jos haluat vuokrata helposti ja edullisesti turvallisen matkailuajoneuvon, tutustu tarjontaan alla olevasta painikkeesta. Jos tarvitset apua ajoneuvon valintaan tai haluat tiedustella jotain, voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimella 044 388 1106 tai sitten lomakkeella ja kertoa, millaista matkaa mietit, niin valitaan yhdessä tarpeisiisi sopiva matkakoti lomallesi.

Katso asuntoautojen valikoimaa

aktiiviharrastajalle asuntoauton vuokraus

Asuntoauton vuokraus edullisesti, helposti ja turvallisesti Vantaalla

Vuokrattavat matkailuautot ja huolettomat vuokrauspalvelut löydät Vantaan Caravanilta. Kaikki vuokrattavat matkailuajoneuvomme ovat alle kolme vuotta vanhoja ja valikoimastamme löytyy hyvin varusteltuja ja ylellisiä Adrian ja Challenger retkeilyautoja.

Mitä matkailuauton vuokrahintaan sisältyy?

Matkailuauton vuokraan sisältyvät seuraavat asiat

 • Perusteellinen käyttöopastus noudon yhteydessä
 • Arvonlisävero
 • Vakuutus edullisella 1200 € omavastuulla
 • Puhelinopastus 24/7 matkan aikana
 • Markiisi
 • Polkupyörätelineet
 • Auton päälipesu vuokrauksen jälkeen
 • WC-kemikaalit

Vantaan Caravanin matkailuautojen varustus

Vantaan Caravanin vuokrattavat matkailuautot tarjoavat sinulle mahdollisuuden matkailla mukavasti ja ennen kaikkea edullisesti. Ajoneuvomme ovat korkeatasoinen valinta ja ne tarjoavat sujuvan matkateon lisäksi mukavuutta myös itse asumiseen.

Vuokraamalla matkailuauton meiltä pääset valitsemaan juuri ne lisävarusteet, jotka ¡tse tarvitset, eikä sinun tarvitse maksaa turhasta.

Vakiovarusteet vuokra-autoissa:

 • Keittiö, jääkaappi, liesi, pesutila pesualtaineen, suihku ja kemiallinen kasetti-WC
 • Tehokas lämmityslaite
 • Raitis- ja jätevesisäiliöt
 • Turvavyöt asuintilassa
 • Servo-ohjaus
 • Kaapelikela sekä liitäntäkaapeli
 • Europistoke 230V
 • Erillinen 12V-akku asuintilalle ja akkulaturi
 • Polkupyörätelineet
 • CD-soittimella varustettu stereoradio
 • WC / suihku
 • Kaasuliesi / kuumavesiboileri
 • Ohjaamoilmastointi
 • Vakionopeuden säädin
 • Multimediasoitin peruutuskameralla
 • Makuupaikat ja turvavyöt 4 – 6:lle hengelle
 • Polkupyörätelineyöräteline ja markiisi
 • Kaikkia autoja saa ajaa tavallisella B-kortilla

Lisävarusteet, kuten vaikkapa astiastot, liinavaatteet tai grillin saat lisämaksusta mukaan. Tutustu vuokrattaviin lisävarusteisiin

 

Usein kysyttyä asuntoauton vuokraamisesta

Millä kortilla saa ajaa matkailuautoa?

Matkailuautoa saa ajaa ihan tavallisella henkilöauton ajokortilla eli B-ajokortilla. Sillä saat ajaa alle 3500 kg kokonaispainoluokassa olevia matkailuautoja. Kaikki meillä vuokrattavat autot ovat ajettavissa B-ajokortilla.

Voiko matkailuautolla yöpyä missä vaan?

Matkailuautolla saa Suomessa jokamiehen oikeuksien nojalla yöpyä paikoissa, joissa sitä ei ole erikseen kielletty. Leiriytyminen on kuitenkin sallittu vain maanomistajan luvalla.

No mitä eroa on leiriytymisellä ja yöpymisellä?

Leiritymisellä tarkoitetaan tilannetta jossa avataan markiisi ja pöydät ja tuolit levitetään auton ulkopuolelle. Leiriytynyt matkailuauto on matkaseurueen tukikohta, jossa lomailjat oleskelevat ja asuvat.  Tällainen oleskelu kuuluu kuitenkin vain paikoille, joissa leiriytyminen on erikseen sallittu.

Tutustu matkailuautojen vuokraushintoihin Vantaalla

Mietitkö matkailuauton vuokraamista, mutta et tiedä mitä odottaa?

Asuntoauton vuokraus voi hieman kutittaa vatsanpohjaa etenkin silloin, jos et ole aikaisemmin päässyt kokemaan reissua matkailuauton kanssa.. Tässä sinulle muutama vinkki mitä tulee ottaa huomioon vuokratessasi kulkupeliä lomanviettoon.

 1. Tarkista auton kunto: Kun vastaanotat asuntoauton vuokraamosta, niin on kummankin osapuolen kannalta hyödyllistä että auton kunto tarkastetaan yhdessä mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen varalle.
 2. Tutustu vakuutusehtoihin: Auton vakuutuksessa on vuokraajalla yleensä omavastuuosuus, mutta vakuutuksen ehdot on silti syytä tarkastaa. Tarjolla saattaa olla myös maksullista lisäturvaa, eli omavastuuta voi pienentää erillisellä maksulla. Vantaa Caravanissa omavastuuosuus on 1200 €. Jos sinulla on kysyttävää vakuutuksesta niin ota yhteyttä.
 3. Polttoaine: Polttoaine ei koskaan kuulu vuokrahintaan, joten ota huomioon bensakulut matkabudjettia suunnitellessasi. Yleensä matkaauto luovutetaan ja vastaanotetaan täydellä tankilla.
 4. Kaasun käyttö: Matkailuvaunuissa on kaasuhella ja -jääkaappi. Kaasupullo ei kuitenkaan sisälly useinkaan vuokrahintaan, jolloin vuokraajan täytyy ostaa kaasua itse. Kaasupullon voit vuokrata meiltä lisävarusteena.
 5. Liinavaatteet ja omat astiat mukaan: Autossa ei yleensä ole vuokranantajan puolesta liinavaatteita, peitteitä, tyynyjä tai astioita, joten omat sänkyvaatteet mukaan. Tarvittaessa voi vuokrata ne meiltä hotellitasoiset liinavaatteet
 6. Tupakointiohjeet: Muista kiinnittää huomiota tupakoimiseen, sillä se on usein matkailuauton sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Tupakoidessasi muista oleilla riittävän kaukana matkailuautosta, jotta sisätiloihin ei tartu hajua.
 7. Lemmikkieläimien mukaanotto: Huomionarvoinen seikka ovat myös lemmikkieläimet. Lemmikkien kuljettaminen autossa tai vaunussa on yleensä kiellettyä, ellei asiasta ole vuokraajan ja vuokraamon kesken erikseen sovittu.
 8. Huolellinen loppusiivous: Auton on palautushetkellä oltava samassa kunnossa kuin se oli luovutettaessa. Mikäli autoa ei ole siivottu sisältä tai auto on vaurioitunut, veloittaa vuokraamo siivouksesta tai korjauksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 9. Ajokorttiluokka: Kaikkia meiltä vuokrattaivia matkailuautoja voi ajaa B-kortilla. On olemassa kuitenkin kokonaispainoltaan yli 3500 kg asuntoautoja jotka vaativat isomman kortin.